Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Serena 1

Alassio, Italië

serena-1serena-1serena-1serena-1serena-1
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.234

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Serena 1 in Alassio

    Geniet van een prachtig uitzicht op zee over Alassio, vanuit deze moderne schuilplaats met 2 slaapkamers, een schilderachtig terras en een prachtig uitzicht op zee! Deze strakke en verfijnde accommodatie biedt een adembenemend uitzicht vanaf de verhoogde ligging boven Alassio en biedt een fantastische omgeving voor exclusieve uitjes, stelletjes of familiegroepen.

    De moderne residentie van 2 verdiepingen is gelegen aan de 'Via Ollandini', op 6-8 minuten rijden van een selectie authentieke eetgelegenheden, een visrestaurant, de beroemde tuinen van Villa della Pergola, de ruïnes van Torre Saracen en de prachtige stranden van het Lido-meer.

    Je zal houden van:
    -het adembenemende panoramische uitzicht
    -het ruime terras met eet- en zithoek
    -de zonnige ligging en rustige omgeving

    Perfect voor ontspanning aan zee, Alassio is ook de ideale vakantiebestemming voor sport.

    Van duiken, SUP-verhuur, zeescooters, jacht- en bootverhuur tot leuke activiteiten aan land, zoals wandelen, paragliden, wielrennen, mountainbiken, nordic walking, canyoning en kajakken, Alassio biedt voor elk wat wils!




    Binnen biedt het appartement een lichte en uitnodigende open leefruimte met verreikend uitzicht op zee en een stijlvolle bank en een chique woonkeuken zodat de gasten zich thuis voelen. De stijlvolle ruimte biedt directe toegang tot een groot zonnig privéterras met prachtig uitzicht op zee en een moderne eet- en zithoek in de open lucht. Het vakantieappartement profiteert ook van een ruime tweepersoonsslaapkamer met uitzicht op zee, een eigen badkamer en toegang tot het terras, naast een tweede stijlvolle tweepersoonsslaapkamer en een modern ingerichte doucheruimte. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen grotere groepen die willen verblijven ook een accommodatie naast de deur huren.

    Slaaparrangementen

    Hoofdslaapkamer: een tweepersoonskamer met zeezicht, luxe badkamer, kledingkast en toegang tot het terras
    Slaapkamer 2: Een moderne tweepersoonsslaapkamer met kledingkast

    Badkamer: Een modern ingerichte doucheruimte met wastafel, verwarmd handdoekenrek, toilet en bidet

    Extra informatie

    • Privégarage beschikbaar • Airconditioning • Satelliet TV • Wasmachine • Huisdieren toegestaan • Parasol • 24 buitentrappen • 12 binnentrappen

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella