Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blu Romantic

Alghero, Italië

blu-romanticblu-romanticblu-romanticblu-romanticblu-romantic
Favoriet 
     
     

    v.a. 398

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Blu Romantic in Alghero

    Deze vrijstaande stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen. De stacaravan heeft een leefgedeelte met een zithoek, een televisie en een open keuken. Hier vind je een koelkast met vriesvak, borden, bestek en pannen. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden. Het 3e eenpersoonsbed hangt op stapelbedhoogte. Reis je met 6 personen? Dan slaapt er 1 persoon op de slaapbank in het leefgedeelte. De stacaravan heeft een badkamer met een wastafel, douche en toilet. Op de overdekte veranda is tuinmeubilair aanwezig. De auto kun je op de centrale parkeerplaats parkeren.
    Extra fijn: de stacaravan beschikt over een kluis.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 4 oktober 2024 voor 3 dagen naar Italië 398,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi