Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa La Vigna

Alghero, Italië

casa-la-vignacasa-la-vignacasa-la-vignacasa-la-vignacasa-la-vigna
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.161

    • Max. 7 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Casa La Vigna in Alghero

    Nieuw gebouwd, elegant halfvrijstaand huis op het serene platteland net buiten Alghero, in de wijk Santa Maria La Palma, langs de schilderachtige weg naar het natuurpark Porto Conte. Het huis heeft moderne voorzieningen en een smaakvol ontwerp.

    Buiten biedt een ruime voortuin een veilige en schaduwrijke plek onder volwassen pijnbomen, perfect voor kinderen om te spelen en voor familiebijeenkomsten. De woning beschikt ook over ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto's, zodat bewoners en gasten er gemakkelijk kunnen parkeren.

    Geniet van de rust en de natuurlijke schoonheid van het platteland, terwijl je op slechts een klein eindje rijden bent van de attracties en voorzieningen van Alghero.

    Deze ruime gelijkvloerse accommodatie heeft een open indeling met twee woongedeeltes, inclusief een slaapbank, en een aparte keuken met bijkeuken. Er zijn drie grote tweepersoonsslaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer, en een extra derde badkamer.

    Het pand heeft ook een grote, gemeubileerde veranda met een tafel en stoelen, perfect om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De voortuin biedt een schaduwrijk gebied onder pijnbomen waar kinderen veilig kunnen spelen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en gasten.

    Aankomende voorzieningen zijn onder andere tv, airconditioning, WiFi, wasmachine, vaatwasser, oven, haardroger, strijkijzer en strijkplank, klamboes en een barbecue.

    Met drie badkamers is dit huis ideaal voor meerdere stellen, gezinnen met kinderen of groepen vrienden.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino