Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Central Loft Alghero

Alghero, Italië

central-loft-algherocentral-loft-algherocentral-loft-algherocentral-loft-algherocentral-loft-alghero
Favoriet 
     
     

    v.a. 583

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Central Loft Alghero in Alghero

    Alghero is een pittoresk kustplaatsje gelegen in het noordwesten van het Italiaanse eiland Sardinië. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en unieke Catalaanse invloed, wordt Alghero vaak de ""Kleine Barcelona"" genoemd vanwege de vermenging van Italiaanse en Catalaanse culturen. Het hart van Alghero is de middeleeuwse Oude Stad, ook bekend als ""Barceloneta"", waar bezoekers historische Locatie:s kunnen verkennen, waaronder de Kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis (één minuut lopen), die een kenmerkende klokkentoren heeft. Het historische centrum wordt omringd door 14e-eeuwse stadsmuren en heeft een viervormig plan, met smalle, kronkelende straatjes die zich kruisen in een doolhof van straten. De stadsmuren bieden panoramische uitzichten op de zee en de omgeving. De dichtstbijzijnde luchthaven voor de accommodatie is Fertilia airport (AHO) op ongeveer 15 minuten rijden.

    De studio heeft een rustieke uitstraling met traditionele houten luiken, een koele terracotta tegelvloer en een zichtbaar houten balkenplafond. Het aantrekkelijke, open leefgedeelte is slim ingericht met onder andere een ontbijtbar en twee stoelen, een comfortabele sofa, een aan de muur gemonteerde flatscreen-tv en een kitchenette met een kookplaat en een vriezer. Slaapgedeelte Er is een tweepersoonsbed discreet verborgen achter een opbergmeubel en een scherm aan het verre einde van de leefruimte. Badkamers Badkamer: De betegelde badkamer is uitgerust met een douche, bidet, wastafel en een wc.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino