Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dimora Patrizia With Pool

Alghero, Italië

dimora-patrizia-with-pooldimora-patrizia-with-pooldimora-patrizia-with-pooldimora-patrizia-with-pooldimora-patrizia-with-pool
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.875

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Dimora Patrizia With Pool in Alghero

    Alghero is een stad gelegen aan de noordwestkust van Sardinië, Italië. De stad staat bekend om zijn oude Catalaanse geschiedenis, die tot uiting komt in de architectuur, cultuur en lokale taal. Alghero staat ook bekend om zijn prachtige stranden en kristalheldere water, evenals om zijn heerlijke Sardijnse keuken. De stad is omgeven door middeleeuwse muren en heeft vele historische monumenten, zoals de kathedraal van Santa Maria, de kerk van San Francesco en het Palazzo d'Albis. De stad is ook een belangrijk toeristisch centrum op Sardinië, met veel activiteiten voor bezoekers, zoals boottochten, duiken, fietstochten en meer.



    Deze villa met 4 slaapkamers biedt comfortabel plaats aan 8 personen. Het is een modern gebouw, maar gebouwd in een aantrekkelijke mediterrane stijl. De villa kijkt uit op een prachtige tuin en een zwembad, waar gasten van kunnen genieten. De keuken is goed uitgerust met een fornuis, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en koffiezetapparaat. De charmante woonkamer heeft een comfortabele bank, een flatscreen-tv en grote openslaande deuren naar een eigen schaduwrijk terras. Op het terras staat nog een eettafel.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella