Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Trilo Gemelli 1

Alghero, Italië

trilo-gemelli-1trilo-gemelli-1trilo-gemelli-1trilo-gemelli-1trilo-gemelli-1
Favoriet 
     
     

    v.a. 927

    • Max. 7 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Trilo Gemelli 1 in Alghero

    GLOEDNIEUW APPARTEMENT EN goed gelegen aan het strand van Lido. Het is gevestigd in een onlangs gebouwd gebouw en bestaat uit een grote woonkamer met kitchenette en een slaapbank, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met drie bedden, een grote badkamer met douche en een bijkeuken; de woning beschikt over een klein terras met tafel en stoelen om buiten te eten en te genieten van momenten van ontspanning. Het appartement is voorzien van alle comfort, inclusief: flatscreen-tv, airconditioning, magnetron, vaatwasser, wasmachine, videofoon, strijkijzer; dicht bij alle belangrijke diensten. Het Lido-strand en de wandeling van de Promenade liggen op een loopafstand van 450 meter echt. Voor grote groepen, beschikbaar in hetzelfde gebouw, zijn drie vergelijkbare appartementen.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi