Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Trilo Gemelli 5

Alghero, Italië

trilo-gemelli-5trilo-gemelli-5trilo-gemelli-5trilo-gemelli-5trilo-gemelli-5
Favoriet 
     
     

    v.a. 923

    • Max. 7 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Trilo Gemelli 5 in Alghero

    Het appartement bevindt zich in Alghero, vlakbij de stranden van Lido en Lungomare, die gemakkelijk te voet bereikbaar zijn (450 m).




    Dit appartement bevindt zich in een recent gebouwd gebouw en bestaat uit een ruime woonkamer met een kitchenette en een slaapbank, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een extra slaapkamer met drie bedden, een royale badkamer met douche en een kast. De accommodatie beschikt ook over een klein terras, compleet met een tafel en stoelen om buiten te dineren en momenten van ontspanning. Bovendien is er een gewaardeerde gereserveerde parkeerplaats inbegrepen, waarmee de parkeerproblemen in de omgeving worden aangepakt vanwege de nabijheid van het strand.

    Het appartement is volledig uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een flatscreen-tv, airconditioning, vaatwasser, wasmachine, video-intercom, haardroger, strijkijzer en strijkplank. Alle essentiële diensten zijn beschikbaar in de directe omgeving. Voor grotere groepen zijn er drie vergelijkbare appartementen toegankelijk binnen hetzelfde gebouw.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto