Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casale Montemoro With Pool

Allerona, Italië

casale-montemoro-with-poolcasale-montemoro-with-poolcasale-montemoro-with-poolcasale-montemoro-with-poolcasale-montemoro-with-pool
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.778

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Casale Montemoro With Pool in Allerona

    De huisdiervriendelijke, Umbrische stenen boerderij is gelegen op korte afstand van het schilderachtige, heuvelachtige stadje Allerona. Allerona is ondergedompeld in de heuvels bedekt met beuken- en jeneverbomen waar de 3 regio's Umbrië, Toscane en Lazio elkaar ontmoeten. Het hoogste punt van de stad is een oude Castellana kerk die dateert uit de twaalfde eeuw. Het pittoreske stadje is omringd door middeleeuwse muren en heeft diepe agrarische wortels. Bezoekers kunnen de lokale gastronomie en ambachten ontdekken elke woensdag, wanneer er een traditionele markt plaatsvindt. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Perugia San Francesco d'Assisi Airport, 82 kilometer van de villa.



    Binnen heeft de villa aparte woon- en eetgedeeltes, beide ingericht met traditioneel Italiaans meubilair. In de woonkamer vinden gasten een flatscreen digitale tv, een kleine sofa, een salontafel, en een selectie van antieke gestoffeerde houten banken en stoelen. De keuken is voorzien van alle essentiële apparaten zoals een vaatwasser, koel-vriescombinatie, oven, kookplaat, magnetron en een Nespresso-koffiezetapparaat.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi