Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento trilocale nr. 5

Arabba, Italië

appartamento-trilocale-nr-5appartamento-trilocale-nr-5appartamento-trilocale-nr-5appartamento-trilocale-nr-5appartamento-trilocale-nr-5
Favoriet 
     
     

    v.a. 794

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartamento trilocale nr. 5 in Arabba

    Dit door een familie gerund huis, bestaande uit 5 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen, bevindt zich op slechts 1,5 km van het centrum van Arabba (minder dan 5 minuten rijden), direct naast de Pordoipas, in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht. Verder is het van belang op te merken dat u met uw skis direct de skipistes van Portavescovo-Pordoi op kunt via een smal pad in het bos (ongeveer 10 minuten): dit betekent dat u geen auto nodig hebt om te gaan skiën. U hebt een panoramisch uitzicht over het zuidwesten.

    Dit appartement ligt op de derde verdieping en is geschikt voor 4 personen. Het is ingericht in typische Tiroler stijl en beschikt over 2 slaapkamers, beide voorzien van een tweepersoonsbed. Eén van de 2 slaapkamers beschikt over een mezzanine. Er is een woonkamer met een keuken, die toegang geeft tot het balkon. U vindt er ook een badkamer met douche. Vanuit de slaapkamers heeft u toegang tot het balkon buiten.
    In de ski-kast is er een droger voor skischoenen met automatische besturing.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella