Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Grifone

Arabba, Italië

hotel-grifone
Favoriet 
 
 

v.a. 429

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Grifone in Arabba

Hotel Grifone is een comfortabel en sfeervol 4-sterrenhotel met wellnesscenter waar je heerlijk kunt relaxen na een actieve wintersportdag. Je start de dag met een goed ontbijtbuffet en sluit de dag af met een zeer smaakvol 4-gangendiner. Laat je adviseren voor een bijpassende fles wijn uit de wijnkelder. Centraal in Hotel Grifone staat de bijzonder gezellige bar, waar elke dag de open haard aangestoken wordt en waar veel gezellige, intieme zitjes gecreëerd zijn. Als je een dagje geen zin in skiën hebt, is het heerlijk je dag te verdelen tussen het zwembad, het wellnesscenter en een mooi boek te lezen bij de open haard.

Hotel Grifone is een comfortabel en sfeervol 4-sterrenhotel met wellnesscenter waar je heerlijk kunt relaxen na een actieve wintersportdag. Je start de dag met een goed ontbijtbuffet en sluit de dag af met een zeer smaakvol 4-gangendiner. Laat je adviseren voor een bijpassende fles wijn uit de wijnkelder.

Centraal in Hotel Grifone staat de bijzonder gezellige bar, waar elke dag de open haard aangestoken wordt en waar veel gezellige, intieme zitjes gecreëerd zijn.
Als je een dagje geen zin in skiën hebt, is het heerlijk je dag te verdelen tussen het zwembad, het wellnesscenter en een mooi boek te lezen bij de open haard.

Op de Passo Campolongo, tussen Arabba en Corvara. Op ca. 950 m van de skiliften met aansluiting op de Sella Ronda, de hotelshuttle brengt je er gratis heen. Het centrum van Arabba ligt op ca. 4 km. Door de hoge ligging van het hotel (1875m) kan er tot laat in het seizoen meestal goed geskied worden.

Arabba is een mondaine wintersportplaats, zeer populair bij Italianen. Door de aansluiting met het Dolomiti Superski-circuit beschikt het gebied over maar liefst 1200 km pistes voor skiën en snowboarden.

Met de auto:
- Parkeerplaats (gratis)

- Ontbijtbuffet en 4-gangenkeuzediner met saladebuffet
- Kinderbed aanwezig (gratis, bij boeking opgeven)

De kamers van Hotel Grifone zijn sfeervol ingericht en voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet, föhn en badjas
- Balkon of terras

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino