Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Smeralda a 200 mt Dal Mare

Augusta, Italië

casa-smeralda-a-200-mt-dal-marecasa-smeralda-a-200-mt-dal-marecasa-smeralda-a-200-mt-dal-marecasa-smeralda-a-200-mt-dal-marecasa-smeralda-a-200-mt-dal-mare
Favoriet 
     
     

    v.a. 693

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Casa Smeralda a 200 mt Dal Mare in Augusta

    Dit moderne appartement voor 4 personen ligt in de populaire badplaats Agnone, 30 minuten ten zuiden van Catania. Het ligt op slechts 200 meter van de zee en is de ideale uitvalsbasis voor gezinnen of vrienden die een ontspannen strandvakantie willen, met de mogelijkheid om enkele historische schatten van Sicilië te verkennen.

    Dit appartement is gunstig gelegen om uw vakantie zo ontspannen mogelijk te maken, op slechts een paar minuten van het strand, goede restaurants en cafés in de buurt, en een supermarkt op 5 minuten rijden met de auto. Het biedt een zorgeloos verblijf.

    De gemeenschappelijke tuin heeft een zithoek en een buitenkeuken met een gaskookplaat, gootsteen, barbecue en eettafel.

    De luchtige open woonkamer is eenvoudig, maar stijlvol ingericht met een bank, smart-tv en een eettafel voor 4 personen. De moderne keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, oven en koelkast/vriezer. Een glazen deur leidt direct naar een privéterras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de zeelucht.

    Slaapgelegenheid
    Slaapkamer: De hoofdslaapkamer, met openslaande deuren naar de tuin, heeft een tweepersoonsbed, kledingkast en ladekast.
    Extra: De bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot een comfortabel tweepersoonsbed.

    Badkamer
    De aantrekkelijke badkamer heeft een douche, wastafel, bidet en toilet.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto