Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Asteria 29 (skiing nearby)

Bardonecchia, Italië

asteria-29-skiing-nearbyasteria-29-skiing-nearbyasteria-29-skiing-nearbyasteria-29-skiing-nearbyasteria-29-skiing-nearby
Favoriet 
     
     

    v.a. 736

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Asteria 29 (skiing nearby) in Bardonecchia

    Het vakantieappartement heeft een uitstekende locatie in Bardonecchia, met prachtige uitzichten op de bergen en nabijheid van de Campo Smith-pistes. Nabijgelegen attracties zijn onder andere natuurlijke wandelgebieden, een sportcomplex, een fietspark en Parco Giochi op 5-10 minuten loopafstand. Gasten kunnen ook de Bardonecchia Alpine Coaster verkennen en genieten van après-ski in een nabijgelegen skibar en restaurant. Essentiële voorzieningen zoals een supermarkt, pizzeria en restaurant bevinden zich vlakbij. Forte Bramafam, een museum uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog, ligt op 8 minuten rijden. Voor daguitstapjes is Susa een 25 minuten rijden, en een wandeling naar Lago Verde in Valle Stretta biedt adembenemende uitzichten. De luchthaven van Turijn ligt op ongeveer 70 minuten rijden van de accommodatie.



    Het appartement beschikt over een lichte en ruime slaapkamer met een kingsize tweepersoonsbed, toegang tot het balkon en voldoende opbergruimte. De open woonkamer heeft grote glazen deuren en ramen die een prachtig uitzicht op de bergen bieden. Extra slaapgelegenheid omvat een tweepersoonsslaapbank en stapelbedden in een alkoof. De volledig uitgeruste keuken biedt een koffiezetapparaat, inductiekookplaat, magnetron en raclette. Een familiebadkamer met bad, douche, wastafel, WC en bidet maakt het interieur compleet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi