Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The Secret Garden

Bardonecchia, Italië

the-secret-gardenthe-secret-gardenthe-secret-gardenthe-secret-gardenthe-secret-garden
Favoriet 
     
     

    v.a. 540

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    The Secret Garden in Bardonecchia

    - Het appartement is gelegen in Bardonecchia, met uitzicht op de prachtige bergen en slechts enkele minuten lopen van de Campo Smith skihellingen. Binnen 10 minuten lopen vinden gasten restaurants, supermarkten en het centrum van Bardonecchia.



    - Het appartement beschikt over een aparte slaapkamer met stapelbedden en een comfortabele tweepersoons slaapbank in de woonkamer. Het woongedeelte is warm en houten, en opent direct naar een gemeenschappelijk park met uitzicht op de dennenbomen. De recentelijk volledig gerenoveerde kitchenette is uitgerust met een koffiezetapparaat, magnetron, koelkast en inductiekookplaat.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas