Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Levante Home in the centre of Bari

Bari, Italië

levante-home-in-the-centre-of-barilevante-home-in-the-centre-of-barilevante-home-in-the-centre-of-barilevante-home-in-the-centre-of-barilevante-home-in-the-centre-of-bari
Favoriet 
     
     

    v.a. 504

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Levante Home in the centre of Bari in Bari

    In het centrum van de fascinerende stad Bari, biedt dit appartement op de eerste verdieping slaapplaats aan 4 personen en is het de perfecte uitvalsbasis om zowel de stad als de omliggende regio te verkennen.

    De bus- en treinstations van Bari liggen op slechts 900 meter van het appartement, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot kleinere steden rond Puglia, zoals Alberobello, Polignano a Mare en Monopoli. De luchthaven van Bari ligt op slechts 20 minuten rijden.

    De moderne interieurs van het huis zijn zorgvuldig uitgerust met alles wat gasten nodig kunnen hebben voor een comfortabel verblijf. De voordeur opent naar de ruime woonruimte met een hedendaagse sofa, een flatscreen-tv en een eettafel met stoelen. De ingerichte keuken is naast de eettafel en beschikt over een inductiekookplaat, oven, Amerikaanse koelkast, vriezer en Nespresso-apparaat.

    Slapen:
    Slaapkamer: De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een ladekast en een grote garderobekast met dubbele glazen deuren die openen naar een binnentuin.
    Extra: De sofa in de woonkamer verandert in een comfortabel tweepersoonsbed.

    Badkamer:
    De aantrekkelijk betegelde badkamer heeft een grote douche, wastafel, bidet en WC.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome