Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

13-daagse rondreis Het Italiaanse Leven

Bologna, Italië

13-daagse-rondreis-het-italiaanse-leven13-daagse-rondreis-het-italiaanse-leven13-daagse-rondreis-het-italiaanse-leven13-daagse-rondreis-het-italiaanse-leven13-daagse-rondreis-het-italiaanse-leven
Favoriet 
     
     

    v.a. 666

    • Beoordeeld met een 8

    Bekijk vrije data

    13-daagse rondreis Het Italiaanse Leven in Bologna

    13-daagse rondreis Het Italiaanse Leven

    Neem een duik in de cultuur van Italië. En dan niet alleen de Italiaanse cultuur van vroeger, maar zeker ook de hedendaagse. Ontdek de geheimen van het wijn maken in Piemonte, Veneto en Toscane. Vergaap je aan de kunstschatten in Florence en Turijn. Bewonder het Italiaanse design en temperament in de fabrieken van Ferrari, Ducati, Aprilia, Lamborghini en Alfa Romeo. En natuurlijk elke dag proeven van al die heerlijke Italiaanse delicatessen en de alom geprezen Italiaanse koffie. Welkom in Italië.

    Faciliteiten

    • ,
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas