Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sant Anton

Bormio, Italië

sant-antonsant-antonsant-antonsant-antonsant-anton
Favoriet 
 
 

v.a. 536

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Sant Anton in Bormio

8-daagse Autovakantie naar Sant Anton in Bormio

Wintersport met de kinderen kan perfect bij Sant Anton in Bormio. De pistes in het Bormio skigebied zijn namelijk heel geschikt voor beginners. Voor of na het skiën zijn er voor de kids leuke activiteiten in de miniclub. Jij ontdekt ondertussen de wellness in het hotel. 's Avonds dineren jullie in het restaurant van Sant Anton, want je verblijft hier op basis van halfpension. Daarna nog even naar de bar voor een drankje onder het genot van live pianomuziek. Op reis zonder kinderen? Ga dan naar de tegenovergelegen thermen van Bormio. Tijd voor ultieme ontspanning.

Faciliteiten

  • Bar
  • Huisdieren toegestaan
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi