Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Central Flat in Camogli

Camogli, Italië

central-flat-in-camoglicentral-flat-in-camoglicentral-flat-in-camoglicentral-flat-in-camoglicentral-flat-in-camogli
Favoriet 
     
     

    v.a. 976

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Central Flat in Camogli in Camogli

    Op slechts 5 minuten lopen van het strand, in het centrum van Camogli, is dit moderne appartement voor 5 personen de perfecte uitvalsbasis voor een leuke vakantie aan zee. Het bevindt zich op de derde verdieping (met lift) van een slim modern blok. Camogli is een plaatjesachtig vakantieoord, gebouwd rond een voormalig vissersdorp. Gelegen tussen de Ligurische heuvels en de Golfo Paradiso, is het stadje de perfecte plek voor een gevarieerde en ontspannende vakantie.

    Camogli is een rustiger resort dan de bekendere buren, Portofino of de steden van Cinque Terre, maar er is hier genoeg te beleven. De kleurrijke kust is de thuisbasis van vele uitstekende restaurants en bars. Voor self-catering is de wekelijkse markt van Camogli (woensdagochtend) de beste plek om de meest verse lokale producten te kopen en ligt op slechts 5 minuten lopen van het appartement. Het strand van het stadje is gratis en populair bij gezinnen.








    Het luchtige appartement vangt de zeebries op, omdat het op de hoek van het gebouw ligt en dus aan twee kanten ramen heeft. De ruime woon-/eetkamer is elegant ingericht met een bank, fauteuil en een flatscreen-tv. Openslaande deuren leiden naar het privébalkon met een prachtig uitzicht over de Ligurische Zee. Het gedeeltelijk schaduwrijke balkon heeft stoelen en een tafel waar gasten kunnen ontspannen met een kopje koffie of sundowners.

    Binnen is de eetkamer aan de andere kant van de woonkamer. Deze heeft een eettafel met stoelen en een dressoir. De aparte keuken is onlangs uitgerust met moderne units. Deze is uitgerust met een kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en een koelkast/vriezer. Er is ook een keukentafel met stoelen voor snelle snacks.

    Slapen
    Slaapkamer 1: De lichte hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: De ruime tweede slaapkamer is ingericht met 2 eenpersoonsbedden, lades en een kledingkast.
    Extra: De bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot een comfortabel eenpersoonsbed.

    Badkamer
    De nieuwe badkamer heeft een grote glazen douche, wastafel, bidet, wasmachine en toilet.

    Extra informatie
    • Gratis wifi • Balkon • Centrale verwarming • Ventilator • Flatscreen-tv • Wasmachine • Haardroger • Kindvriendelijk • Roken toegestaan • Betaald openbaar parkeren - auto niet nodig

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas