Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blu Sandalia Boutique

Cannigione, Italië

blu-sandalia-boutiqueblu-sandalia-boutiqueblu-sandalia-boutiqueblu-sandalia-boutiqueblu-sandalia-boutique
Favoriet 
 
 

v.a. 999

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Blu Sandalia Boutique in Cannigione

Met zijn tweetjes op romantische ontspanvakantie én volop genieten van het Sardijnse leven? Verblijf bij Blu Sandalia Boutique Hotel in Cannigione en je slaat twee vliegen in één klap. Bij dit adults only hotel vloeien authentiek Sardinië en moderne details naadloos samen. Laat je betoveren door het zeezicht, drink een cocktail bij Sandalia Café of geniet gewoon heerlijk van de zon bij het moderne zwembad. Intussen doet het gastvrije personeel er alles aan om jou een zorgeloze vakantie te bezorgen, het ontbreekt je hier aan niets. Ben jij een rustzoeker die zichzelf al helemaal ziet liggen bij dit knusse hotel? Boek dan nu jouw vakantie, dan zien we je binnenkort op Sardinië!

Faciliteiten

  • Zwembad Gratis WiFi Minibar Zonneterras Receptie Kluisje Airconditioning Balkon Parasols
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 7 oktober 2024 999,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 villa's die verspreid in de tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² kunt u echt genieten van de rust en ruimte. Na het ontbijt kunt u genieten van het zwembad en uzelf helemaal opl..

Gaggi

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome