Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Family Chalet In Monte Amiata

Casole D Elsa, Italië

family-chalet-in-monte-amiatafamily-chalet-in-monte-amiatafamily-chalet-in-monte-amiatafamily-chalet-in-monte-amiatafamily-chalet-in-monte-amiata
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.411

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Family Chalet In Monte Amiata in Casole d Elsa

    Het huis ligt 6km van het dorp Abbadia San Salvatore waar winkels, bars, supermarkten en restaurants zijn. Vlakbij is het dorp Castel del Piano, de thermale bronnen van Bagni San Filippo, de stad Bagno Vignoni, Chianciano Terme, Montepulciano, Pienza, het Bolsenameer, Orvieto, Siena en Marina di Grosseto.


    Het huis bestaat uit twee verdiepingen en is als volgt ingedeeld:
    Begane grond 3 treden: Entree loggia met toegang tot de wasruimte, een badkamer met douche, woonkamer met TV-Smart, eetgedeelte, open keuken met inductiekookplaat, elektrische oven, koel-vriescombinatie en toegang naar buiten via 1 trede met een gebied waar je al fresco kunt dineren.
    Eerste verdieping 13 treden: een badkamer met bad, twee tweepersoonskamers en een kamer met twee stapelbedden.
    Het huis wordt gecompleteerd door omheind terrein waar je je auto kunt parkeren. Verder informatie: gratis Wi-Fi - Smart-TV - campingbedje - kinderstoel.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi