Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Maramaldo Morellino, Shared Pool, Chianti

Castelfiorentino, Italië

maramaldo-morellino-shared-pool-chiantimaramaldo-morellino-shared-pool-chiantimaramaldo-morellino-shared-pool-chiantimaramaldo-morellino-shared-pool-chiantimaramaldo-morellino-shared-pool-chianti
Favoriet 
     
     

    v.a. 575

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Maramaldo Morellino, Shared Pool, Chianti in Castelfiorentino

    Het unieke, gelijkvloerse appartement bevindt zich op een prachtige agriturismo, een werkende boerderij met olijfgaarden en wijngaarden. Het ligt op minder dan 10 minuten van het centrum van Castelfiorentino, waar winkels, een supermarkt en een zaterdagmarkt voor lokale producten te vinden zijn.



    Het appartement beschikt over gewelfde bakstenen plafonds en terracotta vloeren in de woonkamer. Het heeft een open woonruimte met een bank, flatscreen-tv, eettafel en een volledig uitgeruste keuken. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, kledingkast en toegang tot een privéterras.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella