Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Artè House in the historical Catania

Catánia, Italië

arte-house-in-the-historical-cataniaarte-house-in-the-historical-cataniaarte-house-in-the-historical-cataniaarte-house-in-the-historical-cataniaarte-house-in-the-historical-catania
Favoriet 
     
     

    v.a. 756

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Artè House in the historical Catania in Catania

    Een prachtig, modern appartement in het Centro Storico van Catania. De ideale uitvalsbasis, midden in een van de meest opwindende steden van Italië. Dit appartement op de begane grond, met een fantastisch privéterras, biedt slaapplaats aan 6 personen.

    Dit appartement ligt midden in het centrum van Catania, een stad vol geschiedenis. Het ligt op slechts 300 meter van het oude Romeinse amfitheater en op 13 minuten lopen van de Piazza del Duomo. De Duomo di Catania is een majestueuze Normandische kathedraal en erachter vindt u de dagelijkse vismarkt voor de meest verse lokale vangst, plus goede groenten, fruit en vlees.

    Het appartement op de begane grond heeft geheel witte muren en bleke houten vloeren met een stijlvolle balans van moderne meubels, gemengd met enkele antieke stukken en opvallende kunstwerken. Het omvat een ruime centrale woonruimte met een eettafel, een goed uitgeruste keuken, 3 slaapkamers en een aparte badkamer met een bad en wasmachine. Er is ook een rustige, privé binnenplaatsterras om te ontspannen of om buiten te dineren.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino