Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Folklore House in Historical Catania

Catánia, Italië

folklore-house-in-historical-cataniafolklore-house-in-historical-cataniafolklore-house-in-historical-cataniafolklore-house-in-historical-cataniafolklore-house-in-historical-catania
Favoriet 
     
     

    v.a. 889

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Folklore House in Historical Catania in Catania

    Het vakantieappartement ligt op slechts 5 minuten lopen van het oude Romeinse theater van Catania en het Vincenzo Bellini Park. Het bevindt zich ook op korte afstand van de Duomo di Catania, de Fontana dell'Elefante en het Huis-Museum van Giovanni Verga. Het Palazzo Biscari is slechts 15 minuten lopen. De kust van Catania is binnen 20 minuten lopen bereikbaar. De luchthaven Catania-Fontanarossa ligt op ongeveer 10 minuten rijden.



    Dit moderne appartement met 3 slaapkamers beschikt over airconditioning, gratis Wi-Fi, een Smart TV en een volledig uitgeruste keuken met een magnetron, broodrooster, Nespresso-machine en een fornuis. Het lichte en open woongedeelte leidt naar de slaapkamers en een balkon voor ontspanning. De slaapkamers zijn licht, ruim en goed gemeubileerd, met de familiebadkamer die alle noodzakelijke voorzieningen biedt.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto