Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rapisardi Trilo

Catánia, Italië

rapisardi-trilorapisardi-trilorapisardi-trilorapisardi-trilorapisardi-trilo
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.055

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Rapisardi Trilo in Catania

    Gelegen in het hart van de stad, maar toch op slechts 15 minuten van het strand, is dit appartement perfect gelegen voor gasten om volop te genieten van Catania.

    Dit moderne appartement biedt plaats aan maximaal 6 personen en bevindt zich op de eerste verdieping (bereikbaar met de lift), en biedt een rustig toevluchtsoord na het verkennen van de levendige straten en historische bezienswaardigheden van Catania. De open woonkamer is stijlvol ingericht met een bank en een smart-tv, terwijl de aangrenzende eethoek en keuken goed zijn uitgerust met een kookplaat, oven, magnetron, koelkast/vriezer en koffiezetapparaat. Schoonmaakmiddelen zijn ook aanwezig. Grote glazen deuren vanuit de eethoek openen naar een eigen balkon.

    De open woonkamer is stijlvol ingericht met een bank en Smart TV. De eethoek en goed uitgeruste keuken beschikken over een kookplaat, oven, magnetron, koelkast/vriezer en koffiezetapparaat. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, gratis wifi, airconditioning, centrale verwarming, een wasmachine & droogtrommel en is kindvriendelijk. Huisdieren zijn toegestaan tegen een extra vergoeding, en parkeren is mogelijk tegen een extra tarief.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas