Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sicula home few minutes to sea

Catánia, Italië

sicula-home-few-minutes-to-seasicula-home-few-minutes-to-seasicula-home-few-minutes-to-seasicula-home-few-minutes-to-seasicula-home-few-minutes-to-sea
Favoriet 
     
     

    v.a. 768

    • Max. 7 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Sicula home few minutes to sea in Catania

    Het appartement ligt aan de oostkust van Sicilië, genesteld tussen de Etna en de zee. Catania biedt prachtige architectuur, waaronder oude Griekse ruïnes, de Normandische kathedraal Duomo di Catania en barokke paleizen zoals Palazzo Biscari. De levendige voedselmarkten van de stad, zoals de dagelijkse vismarkt, bieden lokale producten en zeevruchten. Het park van Etna, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, ligt op 1 uur en 55 minuten rijden voor rondleidingen en wandeltochten. De dichtstbijzijnde luchthaven is Catania Fontanarossa Airport, op ongeveer 12 minuten rijden.



    Het ruime appartement biedt comfortabel slaapplaats aan 7 gasten, met een zonnig balkon dat toegankelijk is vanaf de hoofdingang en twee slaapkamers. De luchtige keuken heeft een groot raam en is volledig uitgerust met een kookplaat, oven, koffiezetapparaat, magnetron en koelkast met vriezer. Elke slaapkamer heeft een unieke inrichting, met glazen deuren die uitkomen op balkons, en beide badkamers bieden een douche in bad, bidet, wastafel en toilet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas