Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Villaggio San Paolo

Cavallino-Treporti, Italië

camping-villaggio-san-paolo
Favoriet 
 
 

v.a. 355

Bekijk vrije data

Camping Villaggio San Paolo in Cavallino-Treporti

Camping Villaggio San Paolo is een rustige 2-sterrencamping direct aan het strand. Er is geen zwembad aanwezig, maar het grootste zwembad ter wereld (de zee) ligt op een steenworp afstand van deze camping. Zowel jij als de kinderen kunnen moeiteloos een aantal dagen vertoeven op het brede zandstrand. Of je nou lange strandwandelingen wilt maken, schelpen wilt zoeken, zandkastelen gaat bouwen of gaat ravotten in de golven maakt niet uit, alles kan. Op de camping worden er gedurende het (hoog)seizoen verschillende sporttoernooien en muzikale avonden georganiseerd. Naast dat er vanuit de camping dingen worden georganiseerd zullen er vriendschappen voor het leven worden gesloten in de speeltuin of op een van de sportvelden. Op camping Villaggio San Paolo zijn eetgelegenheden aanwezig waar je de beste Italiaanse gerechten kunt proeven, een ware Italiaanse smaaksensatie staat je hier te wachten. Mocht je liever bij je eigen accommodatie willen eten, dan kan dat

Camping Villaggio San Paolo is een rustige 2-sterrencamping direct aan het strand. Er is geen zwembad aanwezig, maar het grootste zwembad ter wereld (de zee) ligt op een steenworp afstand van deze camping. Zowel jij als de kinderen kunnen moeiteloos een aantal dagen vertoeven op het brede zandstrand. Of je nou lange strandwandelingen wilt maken, schelpen wilt zoeken, zandkastelen gaat bouwen of gaat ravotten in de golven maakt niet uit, alles kan.

Op de camping worden er gedurende het (hoog)seizoen verschillende sporttoernooien en muzikale avonden georganiseerd. Naast dat er vanuit de camping dingen worden georganiseerd zullen er vriendschappen voor het leven worden gesloten in de speeltuin of op een van de sportvelden.

Op camping Villaggio San Paolo zijn eetgelegenheden aanwezig waar je de beste Italiaanse gerechten kunt proeven, een ware Italiaanse smaaksensatie staat je hier te wachten. Mocht je liever bij je eigen accommodatie willen eten, dan kan dat uiteraard. Deze zijn altijd uitgerust met een eigen keuken waardoor je eigenlijk altijd wel lekker en vertrouwde gerechten kan eten.

Camping Villaggio San Paolo ligt op het schiereiland Cavallino, direct aan de kust. De ruime, brede zandstranden bieden hier plaats aan iedereen die wil genieten van de zon en de zee. Het strand direct voor de camping is uitgerust met ligbedden en parasols, hier kun je tegen betaling gebruik van maken. Uiteraard kun je ook gewoon je handdoek op het strand neerleggen, dat kost niets.

Een uitstapje naar Venetië is vanaf de camping ook prima te doen. Op ongeveer 7 km van de camping vaart namelijk een ferry naar deze toeristische trekpleister! Hier kunt je heel fijn de weg kwijt raken zonder te verdwalen in de talloze straatjes. Deze oogstrelende stad is ook ontdekken vanuit een gondel, de romantiek van Venetië zal je op deze manier niet kunnen ontgaan. En vergeet niet om een Italiaans schepijsje te halen bij een van de vele gelaterias.

Op 14 km van deze camping Villaggio San Paolo, aan de Adriatische Zee, ligt Lido di Jesolo. Hier zijn verschillende attracties te bezoeken zoals het waterpark Aqualandia. Urenlang plezier in de talloze zwembaden en glijbanen. 's Avonds kun je in het Wheel of Venice stappen, dit reuzenrad geeft je een fantastisch uitzicht over de regio!

- Punta Sabbioni (hier neem je de boot naar Venetië): 7 km
- Lido di Jesolo: 14 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte accommodatie op de algemene parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Venetië: ca. 50 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar de accommodatie niet inbegrepen. Wij raden aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van de boeking.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Op de camping mag er niet gereden worden met de auto, fiets en step
- Er kan een siësta worden gehouden op de camping, dan zijn de faciliteiten gesloten

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella