Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le StraVolte in the centre of Ceglie Mess

Ceglie Messapica, Italië

le-stravolte-in-the-centre-of-ceglie-messle-stravolte-in-the-centre-of-ceglie-messle-stravolte-in-the-centre-of-ceglie-messle-stravolte-in-the-centre-of-ceglie-messle-stravolte-in-the-centre-of-ceglie-mess
Favoriet 
     
     

    v.a. 605

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Le StraVolte in the centre of Ceglie Mess in Ceglie Messapica

    Ervaar het authentieke Pugliese stadsleven in dit charmante appartement. Op slechts 200 meter van het historische centrum van Ceglie Messapica biedt dit appartement voor 5 personen een stijlvol toevluchtsoord en een rustige uitvalsbasis. Vanaf hier kunnen gasten deze fascinerende regio in Zuid-Italië verkennen.

    Ceglie Messapica is een charmant stadje, gelegen op een heuvel met uitzicht op de Val d'Itria. De vallei is beroemd om zijn olijfolie en trulli, [kleine, kegelvormige huizen die alleen in dit deel van Italië te vinden zijn]. Veel van de mooiste plekken van Puglia zijn gemakkelijk te bereiken. Het goed bewaarde historische centrum van de stad is een combinatie van barokke architectuur en witgekalkte gebouwen langs smalle straatjes. Ceglie Messapica is beroemd om zijn uitstekende eten, met name het ijsgebak en gebak. Ga voor de beste lokale ingrediënten naar de zaterdagochtendmarkt van Ceglie Messapica, waar u verse producten uit de hele regio vindt.

    - Appartement op de eerste verdieping, hedendaags gerenoveerd
    - Hoge gewelfde plafonds voor een luchtige sfeer
    - Open woonruimte met sofa, flatscreen-tv en eettafel voor 5
    - Elegante Franse ramen die uitkomen op een klein balkon
    - Keuken uitgerust met inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer en koffiemachine
    - Hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed, opbergruimte, werkplek en leesstoel
    - Sofa in woonkamer kan worden omgevormd tot tweepersoonsbed, stoel in slaapkamer tot eenpersoonsbed
    - Stijlvolle blauwe badkamer met douche, bidet, wastafel en WC
    - Voorzieningen inclusief gratis wifi, balkon, airconditioning, wasmachine en meer


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella