Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Trulli Crazy With Pool

Ceglie Messapica, Italië

trulli-crazy-with-pooltrulli-crazy-with-pooltrulli-crazy-with-pooltrulli-crazy-with-pooltrulli-crazy-with-pool
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.271

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Trulli Crazy With Pool in Ceglie Messapica

    Deze mooie trullo verwelkomt u op het platteland van Ceglie Messapica, beroemd als de stad van de trulli. De accommodatie ligt op slechts 5 km van de stad, waardoor gasten kunnen genieten van privacy en ontspanning terwijl ze dicht bij lokale voorzieningen blijven.

    De accommodatie beschikt over een grote omheinde tuin en een prachtig zwembad met een overdekt gedeelte voor schaduw. De ingang is via een poort met voldoende ruimte om auto's te parkeren. Buiten is er een oude oven, ideaal om buiten te koken. Als u de originele trappen van de oude trulli beklimt, kunnen gasten een platform bereiken dat is uitgehouwen uit dezelfde stenen, perfect voor een beetje sport of yoga.

    Het complex van trulli en lamia is verdeeld in vier delen. De eerste drie trulli hebben een gedeelde binnenplaats, terwijl het gedeelte dat betrekking heeft op de lamia losstaat van de oude oven, allemaal met een eigen ingang.

    • Eerste Trullo: Bevat een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, een ladekast en een badkamer compleet met bidet, toilet, wastafel en douche.
    • Middelste Trullo: Nog een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, dressoir, kapstok, open haard en een badkamer met toilet, bidet, wastafel en douche. Er is ook een ruimte met een wasmachine.
    • Rechter Trullo: Bevat de keuken en eetkamer met een slaapbank, eettafel binnen, keuken uitgerust met PC, oven, vaatwasser, koelkast/vriezer, Nespresso koffiezetapparaat en kookgerei.
    • Lamia: Bestaat uit een tweepersoonsbed, ladekast, bureau en een extra badkamer met toilet, bidet, wastafel en douche.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome