Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Maremonti 400m From Sea

Cervo, Italië

maremonti-400m-from-seamaremonti-400m-from-seamaremonti-400m-from-seamaremonti-400m-from-seamaremonti-400m-from-sea
Favoriet 
     
     

    v.a. 688

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Maremonti 400m From Sea in Cervo

    Het stijlvolle balkonappartement is perfect gelegen tussen de zee en de bergen in Cervo, met een korte rijafstand van Alassio. Gelegen langs de Strada Comunale di Rollo, bevindt de residentie zich dicht bij de kust, winkels, bars, restaurants, supermarkt en de stranden van het centrale Cervo. Gasten kunnen ook de nabijgelegen stad Albenga verkennen, bekend om zijn historische monumenten en rijke geschiedenis.



    Het vernieuwde appartement op de tweede verdieping biedt moderne charme met een open woonkamer die is uitgerust met een tweepersoons slaapbank en een flatscreen-tv. Een goed uitgeruste keuken met eethoek biedt toegang tot een romantisch balkon met gedeeltelijk zeezicht. De ruime master slaapkamer met tweepersoonsbed en moderne doucheruimte met wasmachine dragen bij aan de ongedwongen sfeer van het appartement.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome