Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Faccioli Magnolia With Shared Pool

Colognola ai Colli, Italië

villa-faccioli-magnolia-with-shared-poolvilla-faccioli-magnolia-with-shared-poolvilla-faccioli-magnolia-with-shared-poolvilla-faccioli-magnolia-with-shared-poolvilla-faccioli-magnolia-with-shared-pool
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.591

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa Faccioli Magnolia With Shared Pool in Colognola ai Colli

    Ontsnap naar de glooiende wijngaarden van Colognola ai Colli met onze luxe vakantievilla voor 8 personen! Deze gelijkvloerse residentie in een typische 18e-eeuwse Veneto-villa biedt comfortabel plaats aan maximaal acht gasten, inclusief kinderen. Gelegen op de betoverende Veronese heuvels, bekend om zijn wijnproductie en schilderachtige uitzichten op de wijngaarden, biedt de vakantiewoning toegang tot een gedeelde tuin en een groot sprankelend zwembad met ligbedden. Er is ook handige privéparkeergelegenheid voor bewoners, wat het een ideale plek maakt voor gezinnen die ontspanning en comfort zoeken.



    Binnen biedt de van airconditioning voorziene villa een rustieke charme over twee niveaus. De begane grond beschikt over een woonkamer, keuken en eetruimte gescheiden door een gezellige open haard. Een elegante trap leidt naar de eerste verdieping met twee grote badkamers en drie slaapkamers. Als u de villa binnenkomt, verbreedt de woonkamer zich naar een boekenbibliotheek, een spellenbibliotheek, een Smart TV en pluche sofa's. Aangrenzend bevindt zich een ruime eethoek voor acht gasten en een volledig uitgeruste keuken, voorzien van voorzieningen zoals een fornuis, vaatwasser, oven en koffiezetapparaat.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto