Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

11-daagse rondreis Beleef het echte Kroatië

Cres, Italië

11-daagse-rondreis-beleef-het-echte-kroatia11-daagse-rondreis-beleef-het-echte-kroatia11-daagse-rondreis-beleef-het-echte-kroatia11-daagse-rondreis-beleef-het-echte-kroatia11-daagse-rondreis-beleef-het-echte-kroatia
Favoriet 
     
     

    v.a. 955

    Bekijk vrije data

    11-daagse rondreis Beleef het echte Kroatië in Cres

    11-daagse rondreis Beleef het echte Kroatië

    Tijdens deze rondreis beleef je het echte Kroatië. Gedurende de hele reis geniet je van adembenemende vergezichten en prachtige landschappen. Per Four-wheel drive (4x4) ga je het natuurpark Velebit ontdekken. Vanaf de heuvel 'Tulove grede' heb je een prachtig uitzicht over de gehele regio Zadar. Een bezoek aan de wereldberoemde Plitvice Meren, ontbreekt natuurlijk ook niet. Het Nationale Park Plitvice Meren, een UNESCO erfgoed, herbergt zestien meren, talrijke watervallen en eindeloze bossen die voor unieke en onvergetelijke ervaringen zorgen. Je gaat kajakken op zee langs de adembenemende Limbaai, maakt een dagtrip naar Venetië en er staat een boottocht naar het eiland Cres op de planning. Tijdens deze rondreis maak je kennis met de locals en de lekkerste Kroatische culinaire specialiteiten. Je hebt voldoende tijd om te ontspannen en om een dagje te genieten aan het strand.

    Faciliteiten

    • ,
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino