Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Lucia 1

Crone, Italië

casa-lucia-1casa-lucia-1casa-lucia-1casa-lucia-1casa-lucia-1
Favoriet 
     
     

    v.a. 557

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Casa Lucia 1 in Crone

    Crone is een heel oud dorp aan de westkant van het meer. Het appartement is een huis voor twee families en het bestaat uit twee nieuw gebouwde appartementen op een rij op de begane grond. Ze staan net boven het dorp Crone met een prachtig uitzicht over het meer en de bergen met toppen van 1500m boven zeeniveau. Kies voor een wandeling door de nauwe straatjes en het karakteristieke dorp, zo bereikt u het marktplein na 500m. Hier wordt elke woensdag markt gehouden. Elk appartement heeft een oppervlakte van 100m2.

    Dit appartement heeft een oppervlakte van 95m2 en is geschikt voor 5 personen. Het appartement is ingericht met een woonkamer, keuken, drie slaapkamers en twee badkamers, een met bad en een met douche. U heeft een eigen parkeerplaats buiten.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome