Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Authentiek Italië in agriturismo

Diverse regio's in Italië, Italië

authentiek-italie-in-agriturismo
Favoriet 
     
     

    v.a. 663

    Bekijk vrije data

    Authentiek Italië in agriturismo in Diverse regio's in Italië

    Deze reis voert je van Como naar het hart van Italië: Toscane, Umbrië en Le Marche wachten op je. Je verblijft in zeer karakteristieke en typisch Italiaanse agriturismi. Dé perfecte reisvorm om op een andere manier kennis te maken met het land, je zult genieten van de gastvrijheid en de heerlijkste streekgerechten die je zult proeven. Op het programma staan hoogtepunten als Florence en Assisi, maar ook minder bekende plaatsen zoals Spello en Urbino. Italianen zijn trots op hun afkomst en in iedere agriturismo zal de eigenaar je graag bijstaan met excursietips. Het is ook mogelijk een unieke treinreis naar de Cinque Terre en Toscane te maken. Neem een kijkje bij de 11-daagse Train & Electric Drive Cinque Terre en Toscane (https://www.dejongintra.nl/vakanties/italie/individuele-rondreizen-italie/toscane-umbrie-en-de-marken/train-and-electric-drive-cinque-terre-en-toscane--100431751#v=1) en reis vanuit Nederland per trein naar Florence.

    Deze reis voert je van Como naar het hart van Italië: Toscane, Umbrië en Le Marche wachten op je. Je verblijft in zeer karakteristieke en typisch Italiaanse agriturismi. Dé perfecte reisvorm om op een andere manier kennis te maken met het land, je zult genieten van de gastvrijheid en de heerlijkste streekgerechten die je zult proeven. Op het programma staan hoogtepunten als Florence en Assisi, maar ook minder bekende plaatsen zoals Spello en Urbino. Italianen zijn trots op hun afkomst en in iedere agriturismo zal de eigenaar je graag bijstaan met excursietips.


    Het is ook mogelijk een unieke treinreis naar de Cinque Terre en Toscane te maken. Neem een kijkje bij de  en reis vanuit Nederland per trein naar Florence.


     

    - Villa Carlotta in Tremezzo
    - Bellagio
    - Lugano
    - Como en kabelbaan naar Brunate
    - Parma
    - Florence
    - Pisa en Lucca
    - Siena
    - Assisi
    - Spello en Spoleto
    - Gubbio
    - Urbino
    - Castello di Gradara en Pesaro

    Je verblijft in zeer karakteristieke en typisch Italiaanse agriturismi en country houses volgens beschrijving. Indien een geplande accommodatie is volgeboekt, dan reserveren wij een gelijkwaardig alternatief binnen een straal van max. 25 km.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella