Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casagrande

Figline Valdarno, Italië

casagrandecasagrandecasagrandecasagrandecasagrande
Favoriet 
 
 

v.a. 258

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Casagrande in Figline Valdarno

Het 4-sterrenhotel Aparthotel Villa Casagrande is de Italiaanse beleving voor jouw droomvakantie in Figline Valdarno. Hier onder de Toscaanse zon vind jij deze prachtvilla met zalige accommodaties in een thematisch jasje. De authentiek ingerichte kamers brengen een huiselijke sfeer naar je toe; vol met Italiaanse charme. Waardoor je niet alleen een sfeervolle tijd te wachten staat; ook ben je voorzien van zalige nachten rust. Ontspannen doe je zeker op het zonneterras. Daar liggen verschillende ligbedden je op te wachten! Kies er één uit waar de zon gunstig is, zak lekker weg en voel het vakantiegenot door je aderen stromen als je uitkijkt over de Toscaanse heuvels. Je waant je gegarandeerd in de 7de hemel. Loop ook een rondje door de mooie tuin; over de paden tussen het groen voel je je de koning en koningin van de Toscaanse heuvels. Voor een magistrale week met je partner kom je naar Figline Valdarno. Boek nu jouw romantische verblijf bij Villa Casagrande.

Faciliteiten

  • Binnenbad Fitness 2 restaurants Parkeerplaats WiFi Ligbedden Receptie Parasols
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 1 december 2024 258,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto