Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lungarno Suite Apartment

Florence, Italië

lungarno-suite-apartmentlungarno-suite-apartmentlungarno-suite-apartmentlungarno-suite-apartmentlungarno-suite-apartment
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.281

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Lungarno Suite Apartment in Florence

    Dit is een verfijnd en comfortabel appartement gelegen op wandelafstand van het historisch centrum van Florence in de wijk Lungarno del Tempio, vanwaar men een schitterend uitzicht heeft over de stad. De woning is recentelijk gerestaureerd, samen met het gehele gebouw, waardoor een elegante en verfijnde sfeer is gecreëerd.

    Het huis heeft ruime slaapplaatsen en is voorzien van alle essentiële faciliteiten, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor koppels of families die op zoek zijn naar een rustige vakantie in Florence. Weg van het bruisende stadscentrum, biedt het het gemak van een residentiële wijk, waar men gemakkelijk toegang heeft tot verschillende diensten op loopafstand, waaronder groene zones met speeltuinen, supermarkten, winkels, bars, restaurants en apotheken.

    Voor wie zakelijk met de auto reist, is dit appartement een geschikte keuze, omdat het buiten de zone met beperkt verkeer ligt en omringd wordt door openbare parkeerplaatsen in de aangrenzende straten.

    Dit appartement biedt in totaal vier slaapplaatsen en is ingericht met alle essentiële comfort, waardoor het een ideale keuze is voor koppels of gezinnen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord in de betoverende stad Florence. Genesteld weg van de drukte van het centrum van de stad, biedt het het gemak van een woonwijk waar je gemakkelijk toegang hebt tot verschillende diensten op loopafstand, waaronder groene zones met speeltuinen, supermarkten, winkels, bars, restaurants, apotheken, en nog veel meer.

    Het huis is voorzien van airconditioning en is onlangs gerenoveerd om een functionele omgeving te creëren en een perfect verblijf te garanderen. De open indeling bestaat uit een keuken en woonkamer, met openslaande deuren naar het balkon en een slaapbank voor twee personen. Het slaapgedeelte heeft een tweepersoonsbed en een aangrenzende complete badkamer. Er is een klein terras in het woongedeelte dat uitkijkt over de aangrenzende straat en gedeeltelijk uitzicht biedt op de rivier.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino