Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Novoli Suite Apartment

Florence, Italië

novoli-suite-apartmentnovoli-suite-apartmentnovoli-suite-apartmentnovoli-suite-apartmentnovoli-suite-apartment
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.264

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Novoli Suite Apartment in Florence

    Dit stijlvolle en comfortabele appartement ligt op slechts een korte tramrit van het historische centrum van Florence, gunstig gelegen tussen de luchthaven en het stadscentrum. Met een totaal van 6 slaapplaatsen, is het huis goed uitgerust en perfect voor families of groepen vrienden op zoek naar een rustig toevluchtsoord in Florence. Genesteld in een residentiële wijk, biedt het gemakkelijke toegang tot essentiële diensten op loopafstand, waaronder groene zones met kinderspeelplaatsen, supermarkten, winkels, bars, restaurants, apotheken en de universiteitscampus van Novoli.

    Het huis ligt op de tweede verdieping van een appartementengebouw met een lift en airconditioning en beslaat ongeveer 75 vierkante meter. Bereikbaar met verschillende transportmiddelen, is het slechts twee tramhaltes verwijderd van de luchthaven van Florence en de wisselparkeerplaats Viale Guidoni. Voor degenen die met de trein komen is het 10-15 minuten met de tram vanaf het SMN Station. Als je met de eigen auto reist, is het appartement gunstig gelegen op enkele minuten van de afrit van de snelweg bij het vliegveld Firenze Peretola.

    Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een condominium heeft een oppervlakte van ongeveer 75 vierkante meter. Het appartement heeft twee terrasjes, een woon-eetgedeelde met een bedbank en tv en een keuken met koffiezetapparaat, waterkoker, ijskast en magnetron. Er zijn twee slaapkamers waarvan een met een tweepersoonsbed en de ander met twee eenpersoonsbedden. Beide hebben toegang tot het terras. Er is een badkamer met douche en haardroger. 



    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome