Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vintage Apartment in Florence

Florence, Italië

vintage-apartment-in-florencevintage-apartment-in-florencevintage-apartment-in-florencevintage-apartment-in-florencevintage-apartment-in-florence
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.034

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vintage Apartment in Florence in Florence

    Dit ruime appartement in Florence heeft een eenvoudige maar gezellige stijl en ligt op slechts 10 minuten van het historische centrum van de stad in een woonwijk met goede verbindingen met het openbaar vervoer.

    De woning beschikt over een tweepersoonskamer met in totaal 2 bedden en biedt alle essentiële comfort. Het is een ideaal toevluchtsoord voor koppels of vrienden die op zoek zijn naar een rustige vakantie in Florence, ver weg van het drukke historische centrum. De residentiële locatie biedt het gemak van de nabijheid van essentiële diensten zoals parken met speeltuinen, supermarkten, winkels, bars, restaurants, apotheken en nog veel meer, waardoor een rustig verblijf temidden van de charme van de stad mogelijk is.

    Leefruimte
    -volledig uitgeruste open keuken en eettafel
    -zithoek met bank, salontafel en TV
    -deur naar het terras

    Slaapgedeelte
    -1 tweepersoonsslaapkamer met kledingkast en bureau
    -volle badkamer zonder raam

    Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een condominium en heeft geen lift.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto