Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Cerbaie

Fucecchio, Italië

villa-cerbaievilla-cerbaievilla-cerbaievilla-cerbaievilla-cerbaie
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.547

    • Max. 7 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa Cerbaie in Fucecchio

    De vakantievilla is gunstig gelegen op de grens tussen Florence, Lucca en Pisa, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is om Toscane te verkennen. Het dichtstbijzijnde restaurant, supermarkt en bushalte liggen op 10-15 minuten lopen. De stad Fucecchio ligt op 15 minuten rijden, terwijl de thermen van Montecatini Terme en Monsummano minder dan een half uur rijden zijn. De kunststeden Lucca, Pisa en Florence zijn binnen 45 minuten tot 1 uur rijden bereikbaar. De Toscaanse kust met badplaatsen zoals Viareggio, Marina di Pisa, Forte dei Marmi en Marina di Pietrasanta ligt op slechts 45 minuten afstand. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Florence en Pisa, ongeveer 50 minuten met de auto.



    De villa met 2 niveaus heeft een gezellige woon-/eetkamer met open haard, satelliet-tv, dvd en minisysteem. De keuken is goed uitgerust met een magnetron, vaatwasser, oven, koffiezetapparaat en koelkast met vriezer. De eerste verdieping herbergt alle vier slaapkamers, met op de zolder een tweepersoonskamer met een eigen WC. Elke verdieping heeft een moderne, uitgeruste badkamer met douche, WC en bidet. Gratis Wi-Fi en privéparkeergelegenheid zijn beschikbaar.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino