Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chianti Resort-Casa Ginestra

Gambassi Terme, Italië

chianti-resort-casa-ginestrachianti-resort-casa-ginestrachianti-resort-casa-ginestrachianti-resort-casa-ginestrachianti-resort-casa-ginestra
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.607

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Chianti Resort-Casa Ginestra in Gambassi Terme

    Dit landgoed van 800 hectare is omgeving door ongerepte natuur. Het is een schitterend verblijf, waar bossen en Mediterraanse heide elkaar afwisselen met olijfgaarden en graanvelden. 
    De bestemming, in hartje Toscane, ligt op de grens tussen Florence, Siena en Pisa, in een gebied met een geschiedenis die terugreikt naar de neolithische periode. Op ongeveer 20 kilometer van het landgoed ligt Volterra, een dorp dat rijk bedeeld is in artistieke en historische monumenten van de Etruskische periode tot de 19de eeuw, San Gmignano, een heuvelstad die gekenmerkt wordt door zijn imposante torens en Val d'Elsa Certaldo, een dorp van Etruskisch-Romeins oorsprong dat bekendstaat als de geboorteplaats van beroemde schrijver en dichter Giovanni Boccaccio (1313-1375)

    Casa Ginestra is comfortabel geschikt voor 6 personen. De grote woonkamer heeft een open en volledig uitgeruste keuken met een grote, typisch Etruskische open haard. Het slaapgedeelte bestaat uit drie tweepersoonsslaapkamers met eenpersoonsbedden, waarvan één met eigen badkamer. De twee badkamers, één met bad/douche en de andere met douche, hebben een wastafel, toilet en bidet. De grootte van het appartement, al royaal in zijn 120 vierkante meter, breidt zich naar buiten verder uit met een privéterras met tafel, stoelen, parasol en barbecue.

    Het woongedeelte
    Het huis heeft een grote woonkamer met banken en fauteuils, antieke open haard in typisch Toscaanse stijl en een eettafel met eiland voor 6 personen.
    De keuken is volledig ingericht met ijskast en vriezer, kookplaat met 5 pitten, elektrische oven, keukengerei en servies.

    Slaapgedeelte
    1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x180) - om te bouwen tot een tweepersoonsbed
    1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x180) - om te bouwen tot een tweepersoonsbed
    1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x180) - om te bouwen tot een tweepersoonsbed. En suite badkamer met raam, wastafel, bidet, toilet en ligbad met douche
    1 badkamer met raam, wastafel, toilet, bidet en douche


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino