Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Palme & Suite

Garda, Italië

hotel-palme-suite
Favoriet 
 
 

v.a. 61

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Palme & Suite in Garda

Hotel Palme & Suite is een groot complex bestaand uit meerdere gebouwen met een centrale ligging in Garda. Binnen 10 minuten loop je naar het centrum met diverse terrasjes, restaurants en natuurlijk de boulevard aan het Gardameer. Tijdens je vakantie aan het Gardameer moet je zeker eens een kijkje nemen in Sirmione, binnen de oude stadsmuren waan je je in vroeger tijden. Gasten zijn tevreden over de gunstige ligging en de aantrekkelijke prijs.

Hotel Palme & Suite is een groot complex bestaand uit meerdere gebouwen met een centrale ligging in Garda. Binnen 10 minuten loop je naar het centrum met diverse terrasjes, restaurants en natuurlijk de boulevard aan het Gardameer. Tijdens je vakantie aan het Gardameer moet je zeker eens een kijkje nemen in Sirmione, binnen de oude stadsmuren waan je je in vroeger tijden.

Gasten zijn tevreden over de gunstige ligging en de aantrekkelijke prijs.

Op ca. 500 m van het centrum van Garda. Het stadje Garda straalt een zorgeloze gezelligheid uit, die wordt versterkt door de combinatie van zon, water en Italiaans temperament. Levendig en kleurrijk, een waar winkelparadijs, aan vertier zal het je niet ontbreken. Uiteraard zijn op het Gardameer ook vele watersporten mogelijk.

- Bardolino: ca. 3 km
- Peschiera del Garda: ca. 19 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Verona: ca. 35 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Ontbijtbuffet
- Huisdieren niet toegestaan

De kamers van Hotel Palme & Suite zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Airconditioning (in juli en augustus)
- Badkamer met douche en toilet

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino