Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Violetta in Hilly area

Gargnano, Italië

violetta-in-hilly-areavioletta-in-hilly-areavioletta-in-hilly-areavioletta-in-hilly-areavioletta-in-hilly-area
Favoriet 
     
     

    v.a. 902

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Violetta in Hilly area in Gargnano

    Het vakantieappartement is gelegen op een heuvel met uitzicht op het Gardameer in Gargnano (9 km), een vakantieoord aan de westkant van het meer. Het dichtstbijzijnde openbare strand, Spiaggia di Castello, ligt op 18 minuten rijden. Het gebied biedt een verscheidenheid aan terreinen - vlakten, heuvels en bergen, wat mogelijkheden biedt voor buitenactiviteiten zoals zeilen, windsurfen, duiken, mountainbiken en paardrijden. Het dichtstbijzijnde vliegveld ligt op ongeveer 150 kilometer van het appartement.



    Het appartement op de bovenste verdieping kan tot 6 gasten accommoderen en beschikt over een woonkamer met uitzicht op het meer met een dubbele slaapbank, flatscreen-tv en een keuken-eetkamer. Er zijn twee slaapkamers - één met een dubbel bed en de andere met stapelbedden. De goed onderhouden badkamer bevat een bidet, wastafel, douche en wc. Extra voorzieningen zijn centrale verwarming, gratis internet, een wasrek en een tafeltennistafel.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto