Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Fantastico Apt Pool & Beach

Ghiffa, Italië

panorama-fantastico-apt-pool-beachpanorama-fantastico-apt-pool-beachpanorama-fantastico-apt-pool-beachpanorama-fantastico-apt-pool-beachpanorama-fantastico-apt-pool-beach
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.308

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Panorama Fantastico Apt Pool & Beach in Ghiffa

    - Het vakantieappartement bevindt zich op slechts enkele stappen van een verfrissende duik aan het strand, die gratis op elk moment van de dag genoten kan worden en wordt aangevuld met een bar en toiletten. Het heeft ook een paar restaurants aan het meer binnen 15 minuten loopafstand en supermarkten binnen 5-7 minuten rijden om een zorgeloos zelfverzorgend verblijf te faciliteren.



    - Het appartement op de derde verdieping heeft een prachtige, open woonkamer met airconditioning, een slaapbank, Smart-SAT-TV en een stijlvolle eethoek met een uitgeruste kitchenette. Essentiële keukenapparatuur zoals een magnetron, oven, koffiezetapparaat, koelkast en broodrooster staan tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw vakantie comfortabel en zorgeloos is. De mooie slaapkamer met uitzicht op het meer heeft een tweepersoonsbed, een aan de muur gemonteerde flatscreen-tv en een kledingkast. De badkamer is modern en uitgerust met een douche en toilet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino