Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Baia Degli Dei Trilo Close To Taormina

Giardini Naxos, Italië

baia-degli-dei-trilo-close-to-taorminabaia-degli-dei-trilo-close-to-taorminabaia-degli-dei-trilo-close-to-taorminabaia-degli-dei-trilo-close-to-taorminabaia-degli-dei-trilo-close-to-taormina
Favoriet 
     
     

    v.a. 734

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Baia Degli Dei Trilo Close To Taormina in Giardini Naxos

    Dompel uzelf onder in een zonovergoten strandvakantie op Sicilië in dit vakantieappartement met airconditioning, gunstig gelegen op slechts 5 minuten lopen van het prachtige strand van Giardini Naxos. De locatie van het appartement is ideaal voor strand- en zeeliefhebbers, met populaire bezienswaardigheden zoals Lido Bonday, Dal Pirata en San Marco in de buurt. In slechts 15 minuten kunt u ook het oude theater van Taormina en de beroemde Corso Umberto bezoeken. Bovendien zijn dagtochten naar Syracuse en barokke steden als Noto, Catania en Ragusa gemakkelijk bereikbaar binnen 45-75 minuten rijden. De nabijheid van restaurants, bars, de bushalte Lauria Europa en de luchthaven Catania-Fontanarossa, op ongeveer een uur rijden.



    Dit gezellige appartement met 2 slaapkamers biedt comfortabel plaats aan maximaal 5 personen en beschikt over een eigen terras, een smaakvol ingerichte woonkamer met een flatscreen-tv, een eethoek en een goed uitgeruste keuken met traditionele oven, kookplaat, koffiezetapparaat en koelkast met diepvries. Slaapkamer 1 beschikt over een tweepersoonsbed, airconditioning, terras en kledingkast, terwijl slaapkamer 2 een tweede tweepersoonsbed, ventilator en kledingkast biedt. De woonkamer is voorzien van een eenpersoonsslaapbank. De complete badkamer is voorzien van een bad met douche, toilet en bidet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas