Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Starfish 300Mt From The Beach

Golfo Aranci, Italië

starfish-300mt-from-the-beachstarfish-300mt-from-the-beachstarfish-300mt-from-the-beachstarfish-300mt-from-the-beachstarfish-300mt-from-the-beach
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.119

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Starfish 300Mt From The Beach in Golfo Aranci

    De accommodatie bevindt zich in Golfo Aranci, een charmante badplaats aan de noordoostkust van Sardinië, bekend om zijn kristalheldere wateren en ongerepte zandstranden. Oorspronkelijk een vissersdorp, de stad heeft een bruisende jachthaven (3 minuten rijden / 15 minuten lopen) die dient als een centrum voor boot- en watersportactiviteiten. Bezoekers kunnen een boottocht maken om de omliggende eilanden en baaien te verkennen of een vaartuig huren voor een dag vol avontuur. Er zijn ook verschillende nabijgelegen stranden op loopafstand - Spiaggia Golfo degli Aranci is een wandeling van 8 minuten en Seconda Spiaggia slechts 3 minuten lopen.



    Gelegen op de eerste verdieping van een modern gebouw, biedt het appartement comfortabel plaats aan vier gasten en is gelegen in een rustige woonwijk. Buiten kunnen gasten genieten van alfresco dineren op een zonnig balkon dat een natuurlijke verlenging van de hoofdwoonruimte biedt.
    De hoofdruimte, helder en luchtig, met een open indeling, omvat de keuken en is ingericht met een comfortabele bank, een opbergmeubel en een flatscreen-tv. De keuken is uitgerust met een koffiezetapparaat, een kookplaat, een oven, een magnetron en een koel-vriescombinatie.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto