Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rebi Studio 4 Pax With Garden

Imperia, Italië

rebi-studio-4-pax-with-gardenrebi-studio-4-pax-with-gardenrebi-studio-4-pax-with-gardenrebi-studio-4-pax-with-gardenrebi-studio-4-pax-with-garden
Favoriet 
     
     

    v.a. 931

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Rebi Studio 4 Pax With Garden in Imperia

    Het dorp ligt in het directe achterland van de stad Imperia Porto Maurizio en is gemakkelijk bereikbaar vanaf zowel de snelweg als de Via Aurelia. De plaats is omringd door de typische heuvels van het Ligurische landschap en is ontworpen met de kenmerken van een toeristisch dorp, modern en goed onderhouden. Binnen het dorp zijn er tuinen waar men kan genieten van de stilte en de omringende natuur. De faciliteiten zijn met elkaar verbonden door brede lanen, die te voet of met de fiets bereikbaar zijn. Voor het huis ligt het fietspad dat in een paar minuten aansluit op het fietspad van de Riviera dei Fiori dat ongeveer 30 km langs de kust loopt.


     



    Studio voor 2 volwassenen en 2 kinderen van ongeveer 32 m2, met tuin, woonkamer met tweepersoonsbed, slaapbank met uitschuifbed, kledingkast, kleerhanger, keramische kookhoek, badkamer met douche, toiletartikelen.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto