Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sassabanek

Iseo, Italië

camping-sassabanek
Favoriet 
 
 

v.a. 229

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Camping Sassabanek in Iseo

Aan de oever van het Iseomeer vind je camping Sassabaek. Of je nou van sport, natuur of ontspanning houdt maakt niet uit, hier vind je alles. Er zijn zwembaden en een kinderbad aanwezig op de camping. Op het camping-gedeelte vind je een zwembad en het kinderbad, op gedeelte 'sporting-lido' vind je nog drie zwembaden. Dit gedeelte bereik je door een brug over het kanaal over te lopen. Op het Iseomeer zijn verschillende watersporten te beoefenen zoals kanoën, surfen en waterfietsen. In de speeltuin zullen de kinderen al snel vriendjes maken om de rest van de vakantie mee op trekken en op de sportvelden kun je met een groep andere vakantiegangers verschillende sporten beoefenen. De goed uitgeruste tenten beschikken over een eigen kookgelegenheid maar als je geen zin hebt om te koken, dan kun je altijd uitwijken naar het restaurant. De pizza's en pasta's zijn van goede kwaliteit en 's morgens haal je gemakkelijk in de mini-markt wat broodjes om de dag goed mee te

Aan de oever van het Iseomeer vind je camping Sassabaek. Of je nou van sport, natuur of ontspanning houdt maakt niet uit, hier vind je alles. Er zijn zwembaden en een kinderbad aanwezig op de camping. Op het camping-gedeelte vind je een zwembad en het kinderbad, op gedeelte 'sporting-lido' vind je nog drie zwembaden. Dit gedeelte bereik je door een brug over het kanaal over te lopen. Op het Iseomeer zijn verschillende watersporten te beoefenen zoals kanoën, surfen en waterfietsen.

In de speeltuin zullen de kinderen al snel vriendjes maken om de rest van de vakantie mee op trekken en op de sportvelden kun je met een groep andere vakantiegangers verschillende sporten beoefenen.

De goed uitgeruste tenten beschikken over een eigen kookgelegenheid maar als je geen zin hebt om te koken, dan kun je altijd uitwijken naar het restaurant. De pizza's en pasta's zijn van goede kwaliteit en 's morgens haal je gemakkelijk in de mini-markt wat broodjes om de dag goed mee te beginnen.

Camping Sassabanek ligt op maar 10 minuten wandelen van het dorpje Iseo. Hier kun je heerlijk struinen door de knusse straatjes en genieten van de de winkeltjes en uiteraard van een Italiaanse gelato. Midden in het meer van Iseo ligt een eiland, Monte Isola. Vanaf de haven van Iseo gaat er een veerpont naar dit eiland dat mee terug in de tijd neemt. Op dit eiland vind je naast oude visserdorpjes ook prachtige wandelroutes met dito uitzicht. Zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens een verblijf op camping Sassabanek.

In het meer kan er worden gezwommen, maar er zijn ook voldoende manieren om het Iseomeer op te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld een waterfiets huren en heerlijk dobberen op het Iseomeer om zo te genieten van het prachtige uitzicht.

Wil je een dag met de kinderen naar een waterpretpark, ga dan naar Aquasplah Franciacorto. Hier kun je een dag lang zwemmen en glijden om vervolgens moe maar voldaan terug te gaan naar de camping.

- Iseo: 1 km
- Aquasplah Franciacorto: 5 km
- Brescia: 21 km
- Gardameer: 55 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte accommodatie
Afstand vanaf Utrecht: 1120 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Verona: 85 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar de accommodatie niet inbegrepen. Wij raden aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van de boeking.

- Op de camping is vertegenwoordiging van Rent-a-Tent aanwezig
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 21 jaar geaccepteerd
- Bijzettentje en huisdieren niet toegestaan
- Inrijverbod tussen 12:00 en 15:00 uur

Boekingen via Rent-a-Tent:
- Aankomsten ná 19:00 uur dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden
- Vertrek tussen 20:00 en 08:00 uur: € 20 (wordt ingehouden van de borg)


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Camping Portofelice

Camping Portofelice is een levendige familiecamping direct aan een breed zandstrand. Er zijn meerdere zwembaden. Kinderen zullen zich goed vermaken op de sportvelden en in de speelhal. De camping beschikt over een eigen dennenbos waar je heerlijk kun..

Eraclea Mare

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella