Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Al Caprifoglio

Ispra, Italië

casa-al-caprifogliocasa-al-caprifogliocasa-al-caprifogliocasa-al-caprifogliocasa-al-caprifoglio
Favoriet 
     
     

    v.a. 919

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Casa Al Caprifoglio in Ispra

    Het vakantiehuis is gelegen aan de 'Via Milite Ignoto', in het centrum van Ispra. Gasten kunnen gemakkelijk te voet een scala aan lokale voorzieningen bereiken, waaronder een supermarkt, groente- en fruitwinkel, bakkerijrestaurant, ijssalon, stijlvolle bar en strand. Het beroemde Klooster van 'Santa Caterina del Sasso' en het vakantieoord Laveno met zijn treinstation en veerdienst naar Stresa en Verbania zijn binnen 14-21 minuten rijden te bereiken.



    Het appartement op de begane grond beschikt over een stijlvolle woonruimte met een aan de muur gemonteerde tv, een eethoek en een aangrenzende keuken. De hoofdslaapkamer heeft een dubbel kingsize bed en een kledingkast, terwijl de gastenslaapkamer een eenpersoonsbed en een extra eenpersoons slaapbank biedt. Een modern ingerichte doucheruimte en privé-wasfaciliteiten maken de uitnodigende interieurindeling compleet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas