Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Lavanda Pool, Tennis

Ispra, Italië

casa-lavanda-pool-tenniscasa-lavanda-pool-tenniscasa-lavanda-pool-tenniscasa-lavanda-pool-tenniscasa-lavanda-pool-tennis
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.149

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Casa Lavanda Pool, Tennis in Ispra

    De vakantiewoning is gelegen aan 'via Belvedere', die een verhoogde positie inneemt op ongeveer 800 meter van het centrum van Ispra (2 minuten rijden). De goed voorziene vakantieplaats biedt een scala aan lokale voorzieningen die een zelfverzorgend verblijf verbeteren, waaronder supermarkten, een bakkerij, een ruime keuze aan restaurants, ijssalons, bars en een strand aan het meer. Vanuit Ispra zijn het beroemde klooster van 'Santa Caterina del Sasso' en het goed verbonden vakantieoord Laveno-Mombello (met zijn treinstation en veerdienst naar Stresa en Verbania) 14-21 minuten rijden.



    Binnen biedt een ruime en functionele indeling een comfortabele omgeving voor 2 stellen en flexibele groepen. De uitnodigende open woonkamer beschikt over een tijdloze zithoek met flatscreen-tv, een eethoek en dubbele openslaande deuren, die uitkomen op een overdekt balkonterras met een kunststof eethoek. Vanuit de woonruimte leiden twee stappen naar een aangrenzende volledig uitgeruste keuken, met doorgeefluik. Twee zeer ruime tweepersoonsslaapkamers (1 met toegang tot het balkon) gaan gepaard met een volledige doucheruimte met wasmachine.

    ",Innen bietet ein geräumiges und funktionales Layout eine komfortable

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi