Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Myhome In The Centre Of Lecce

Lecce, Italië

myhome-in-the-centre-of-leccemyhome-in-the-centre-of-leccemyhome-in-the-centre-of-leccemyhome-in-the-centre-of-leccemyhome-in-the-centre-of-lecce
Favoriet 
     
     

    v.a. 657

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Myhome In The Centre Of Lecce in Lecce

    Mijn huis bevindt zich aan de rand van het historische centrum van Lecce, op slechts 300 meter afstand. Het ligt aan een straat waar parkeren mogelijk is.



    Het huis is een historisch pand met typische muren van Lecce-steen. Bij binnenkomst via de hoofddeur kom je in een ruime woonkamer met een eettafel, een comfortabele slaapbank, een eenpersoons fauteuilbed, een Smart TV, een boekenkast en bordspellen. Daarnaast is er een servicebadkamer met een toilet en wastafel naast de boekenkast. Verderop bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast. De slaapkamer is licht en heeft een en-suite badkamer met een toilet, bad, douche, wastafel en bidet. De aparte keuken is voorzien van een oven, PC, koelkast, vaatwasser en keukengerei. De keuken geeft toegang tot een privétuin die omheind is. Er is airconditioning beschikbaar in de slaapkamer.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella