Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nido Belvedere Lake View

Lesa, Italië

nido-belvedere-lake-viewnido-belvedere-lake-viewnido-belvedere-lake-viewnido-belvedere-lake-viewnido-belvedere-lake-view
Favoriet 
     
     

    v.a. 686

    • Max. 3 personen

    Bekijk vrije data

    Nido Belvedere Lake View in Lesa

    Het vakantieappartement bevindt zich in het charmante stadje Lesa, op loopafstand van het uitgeruste strand - Spiaggia dell'Erno, het treinstation van Lesa, het stadscentrum en het Lago Maggiore. Villa Campari en historische kerken zoals San Sebastiano en San Martino liggen ook in de buurt.



    Het studioappartement op de tweede verdieping biedt een balkon met panoramisch uitzicht waar u kunt ontspannen en genieten van de rustgevende sfeer. Binnenin is de moderne vakantiewoning voorzien van een flatscreen HDTV, een kitchenette met een eettafel, een magnetron, koffiezetapparaat, inductiekookplaat, broodrooster en koelkast. Het appartement beschikt over een tweepersoons slaapbank en een kleine eenpersoons slaapbank voor slaapgelegenheid. De badkamer is volledig ingericht met een douche, WC, haardroger, wasmachine en bidet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas