Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residenza Il Glicine di Lesa

Lesa, Italië

residenza-il-glicine-di-lesaresidenza-il-glicine-di-lesaresidenza-il-glicine-di-lesaresidenza-il-glicine-di-lesaresidenza-il-glicine-di-lesa
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.239

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Residenza Il Glicine di Lesa in Lesa

    De vrijstaande villa is gelegen in Lesa langs de rustige zijweg, 'Vicolo Rabayoli Apostoli', op 1 minuut lopen van een authentiek restaurant, 11 minuten lopen van het centrum van Lesa en 5 minuten rijden van Erno Beach. 'Park Villa Pallavicino', de 'Golf Des Iles Borromees' en Stresa liggen op 10-17 minuten rijden.



    Deze tijdloze villa met 2 verdiepingen is volledig voorzien van WiFi en is doordacht gemoderniseerd om zijn unieke charme en karakter te behouden en te versterken. Een ruime woonkamer met toegang tot de tuin heeft een romantisch balkenplafond en is uitgerust met een comfortabele zithoek, tv, piano en gemakkelijke toegang tot een aangrenzende, aparte keuken en eethoek, perfect voor ontspannen maaltijdmomenten. De twee flexibele, gezinsvriendelijke slaapkamers zijn ideaal voor groepen of 2 koppels en worden aangevuld met een master en-suite en een elegante familiebadkamer. De villa beschikt over een mooie ommuurde privétuin met een eetgedeelte in de buitenlucht, een met blauweregen overdekt balkon op de eerste verdieping en een lichte en ruime leesruimte boven.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome